24/7 emergency service 0299-200 221

Over ons

Ruim 20 jaar ervaring

We werken al ruim 20 jaar met bekende merken en deze merken hebben ons de verkoop van hun onderdelen en de servicediensten voor liften toevertrouwd. Ons personeel bestaat uit de beste monteurs van het land met uitgebreide ervaring in de branche.

Veiligheid

Veiligheid is prioriteit nummer één voor het bedrijf en veiligheid is niet onderhandelbaar in de hele lift-wereld. Om deze reden hebben we fors geïnvesteerd in het welzijn van het personeel en in tools voor onze technici.

Service

Service is het sleutelwoord voor Wijsman onderdelen en onze merken als partners. Bij Wijsman Lifttechniek weten we dat de klant de reden van ons bestaan ​​is. Wij geloven dan ook in uw stilstand is onze verantwoordelijkheid en daarop baseren wij onze service en dienstverlening.

Losse verkoop of combinatie pakketten

Losse verkoop frequentie regelaars mogelijk en op aanvraag. Regelaars die niet in de lijst staan zijn op aanvraag te bestellen. Combinatie pakketen met andere onderdelen(deurrevisies enz.) ook mogelijk. indien nodig worden de electrische schema’s aangepast.